Biologische vegetarische specialiteiten

Vegetarische specialiteiten bij natuurwinkel 't ViooltjeSteeds meer mensen worden zich bewust dat overconsumptie van vlees niet goed is voor hun gezondheid, noch ethisch verantwoord. Het produceren van vlees vraagt té veel energie, té veel landbouwoppervlakte, is té vervuilend voor het milieu en schaadt de gezondheid.

Vegetarische specialiteiten bij natuurwinkel 't ViooltjeVegetarische producten worden ook “plantaardige vleesvervangers” genoemd. Hier zit een kern van waarheid in, want deze vleesvervangers moeten ons de nodige voedingsstoffen leveren, zoals proteïnen en vitaminen. Het spreekt voor zich dat onze vegetarische producten aan deze criteria voldoen en dat ze van biologische kwaliteit en GGO-vrij zijn.

Wij bieden de vegetariërs onder u en de consument, die af en toe zijn stukje vlees op een verantwoorde manier wil vervangen, een zeer ruim assortiment van verse producten aan, zoals de basisproducten seitan , tofu en tempeh, alsook patés, boterhambeleg, salades, burgers, worstjes, kant-en-klare sauzen, pizza’s,…

Naast deze verswaren vindt u ook langer houdbare producten van ‘Evernat’ en ‘Danival’. 

(Klik op de foto voor de grote weergave)

Webdesign by Ellaweb   Links   Sitemap   Disclaimer