Ecologische non food

Kousen

Kousen van winter bamboe en alpacu-wol

Bamboo-luiers

Ecologisch afbreekbare luiers, kind- én milieuvriendelijk.
Hypo-allergeen.

Halfedelstenen

Nu ook halfedelstenen- juwelen, wierrook van Auroville en de "Salin" luchtreiniger met zoutfilter. Naast de zoutkristallampen vindt u bij ons ook seleniet-, rozenkwarts- en bergkristallampen , alsook theelichtjes in diverse stenen.

Sinds kort vindt u bij ons een uitgebreid assortiment halfedelstenen- juwelen, gaande van eenvoudige stenen tot halskettingen. Ook grotere exemplaren halfedelstenen ( amethist, rozenkwarts, labradoriet, …) zijn regelmatig in voorraad .
Halfedelstenen - AmethistaHalfedelstenen - LabradorietHalfedelstenenHalfedelstenen - Zeofiet
(Klik op de afbeeldingen voor de grote weergave)

Wierrook van Auroville

Eindelijk terug van té lang weggeweest ; deze originele wierrook , die met de hand vervaardigd is op traditionele wijze, zonder schadelijke chemische stoffen. Auroville is een leefgemeenschap met een eerlijke sociale en spirituele instelling en achtergrond. Voor meer info zie: www.Maronma.com

“ Salin” luchtreiniger met zoutfilter

Deze luchtzuiveringsfilter is uniek in de alternatieve behandeling van verscheidene ademhalingsziekten , oorontstekingen en sinusitis. Meer info zie : www.naturapharma-info.be

 

Een ethisch verantwoorde manier van leven houdt niet op bij enkel biologische voeding. Daarom vindt u bij ons ook ecologisch verantwoorde verzorgings- en onderhoudsproducten, die 100 % biologisch afbreekbaar zijn.

Om het milieu te sparen en de enorme afvalberg niet te vergroten kan de bewuste ecologische klant tal van onderhoudsproducten van het merk Ecover eveneens navullen. U komt met de lege flessen en vult ze zelf aan onze praktische vulstand: goed voor het milieu én voor uw portemonnee!

Verzorgingsproducten bij natuurwinkel 't ViooltjeVermits heel wat mensen stilaan allergisch reageren of gewoon een bewuste keuze willen maken, vindt u verzorgingsproducten, zoals deo’s, shampoos en haarverven zonder synthetisch parfum, zonder aluminium zouten, zonder parabenen en zonder ethylalcohol. De merken ‘Urtekram’, ‘Plantapol’ en De Traay’ zijn daar enkele voorbeelden van.

Wenskaarten bij natuurwinkel 't Viooltje

Zoals in het begin van deze website vermeld werd, bent u van harte welkom om eens rustig rond te kijken. Misschien bent u op zoek naar een origineel cadeau, zoals zoutkristallampen, boeken, milieu- en kindvriendelijk speelgoed, papierwaren, traditioneel gemaakte kersenpit- of boekweitkussens?

(Klik op de foto voor de grote weergave)


Om u te beschermen tegen de electro-en electromagnetische smog en stralingen van pc telefoon, gsm, etc hebben we in ons gamma halfedelstenen de steen "Toermalijn" in verschillende grootte en prijsklasse, alsook de "Life-maxx".

Verder hebben we een assortiment aan engelen-wensdoosjes en engelen-wenstheelichtjes.


Webdesign by Ellaweb   Links   Sitemap   Disclaimer