Voedingssupplementen

Het is een feit dat ± 90 % van de Belgische bevolking geregeld een voedingssupplement gebruikt. Dit is niet te verwonderen: we leven in het meest vervuilde landje van Europa, weten allen wat stress en tijdsgebrek is en kunnen dus wel wat extra’s gebruiken.

Voedingssupplimenten bij natuurwinkel 't ViooltjeOok nemen steeds meer mensen hun gezondheid in eigen handen en willen ze dit op een natuurlijke manier doen. Het grote verschil tussen medicatie en een natuurlijk middel ligt in het effect op ons lichaam. Natuurlijke middelen stimuleren het eigen immuunsysteem, terwijl medicatie dit vaak ondermijnt en tal van negatieve bijwerkingen heeft. Hoe sterker ons eigen immuniteitssysteem, hoe gezonder we zijn. Het draait allemaal om preventie en versterken van dit systeem via natuurlijke middelen.

Onnodig te vermelden dat we alert blijven op de kwaliteit en de samenstelling van deze producten, bvb. een chemische hulpstof of vulstof kan een negatief effect hebben op onze gezondheid. Verder is de mogelijkheid tot het observeren van het genomen voedingssupplement erg belangrijk. Het heeft namelijk geen enkele zin om bvb. een vitaminepreparaat te slikken, wanneer de vitamines niet opgenomen worden.


(Klik op de foto voor de grote weergave)

Webdesign by Ellaweb   Links   Sitemap   Disclaimer